El restaurant

El nom de Clarius neix de Clara i Darius.

Som una parella, tots dos cuiners, i hem vingut de França per instal.lar-nos a Barcelona i fer realitat el nostre somni: OBRIR EL NOSTRE PROPI RESTAURANT.

Segueix llegint, t’expliquem una mica més sobre nosaltres

Darius

He dedicat els meus últims deu anys a la cuina. He treballat a nombrosos restaurants amb peculiaritats diferents. Entre França i Itàlia.  El meu únic objectiu al llarg d’aquests anys ha estat aprendre cada una de les tècniques que el món de la cuina comporta, des de les més senzilles fins  les més complexes. He tingut la sort d’aprendre-les amb gent apassionada per la bona cuina i el treball ben fet. Tinc curiositat per la natura i m’agrada experimentar amb tot tipus d’aliments combinats amb estils diferents. Identificar diversos sabors i poder crear menús originals sempre respectant el producte. Abans d’aterrar a Barcelona vaig tenir l’oportunitat  de treballar com a chef en un restaurant de 60 coberts per servei. Això m’ha permès posar en pràctica tots aquests anys de treball amb una bona organització i el « savoir faire » . M’he adonat que era hora d’obrir el meu propi restaurant on poder transmetre les meves emocions a través d’un ambient i de  sabors particulars. Al haver fet  estudis de grafisme, me n’ adono  que té molts punts en comú amb la cuina, com ara, l’armonia de les formes, les textures i els colors. El resultat de totes aquestes experiències us les vull transmetre  a través dels meus plats.

Clara

Gràcies a la meva experiència en molts restaurants amb estrella Michelin com el Racó de Can Fabes a Catalunya, i a “le  Petit Nice”, “La Bouitte”, “Les domaines des Hautes de Loire”, ” Senderens”, “Le Royal Monceau”… a França. M’agrada la feina organitzada, meticulosa i estar a l’altura de les expectatives dels clients. El meu pas per les diferents regions franceses m’ha permès aprendre les diferents maneres de treballar i sublimar els productes i estar atenta als detalls. M’agrada viatjar i descobrir nous gustos i noves tècniques. Aquests nou anys a França m’han enriquit professionalment. La perseverança, la curiositat, l’optimisme i la meva determinació han fet que pugui evolucionar dins d’equips on hi havia molta pressió i estrès. M’agrada treballar amb productes frescos i de qualitat. Transformar-los respectant les seves armonies. Jugar amb les diferents textures i diferents coccions. Totes aquestes experiències m’han permès tenir ganes d’obrir un restaurant d’acord amb mi mateixa i poder compartir la meva visió de la cuina.

Clara

Gràcies a la meva experiència en molts restaurants amb estrella Michelin com el Racó de Can Fabes a Catalunya, i a França, el Petit Nice, La Bouitte, Senderens, Le Royal Monceau… m’agrada la feina organitzada, neta i estar a l’altura de les expectatives dels clients. El pas per les diferents regions franceses m’ha permès aprendre les diferents maneres de treballar i sublimar els productes i estar atenta en els detalls. M’agrada viatjar i descobrir nous gustos i noves tècniques i aquest vuit anys i mig a França m’han enriquit, i la perseverança, la curiositat, l’optimisme i la meva determinació han fet que pugui evolucionar dins d’equips on hi havia molta pressió i stress. M’agrada treballar amb productes frescos i de qualitat, i transformar-los respectant les seves armonies. Jugar amb les diferents textures i diferents coccions. Totes aquestes experiències m’han permès tenir ganes d’obrir un restaurant d’acord amb mi mateixa, i poder compartir la meva visió de la cuina.
Abrir chat